Förvaltning

Vi löser förvaltningen


Med rätt verktyg är inte förvaltningen ett alltför stort arbete. Men vi förstår de som inte vill ta sig tiden att sätta sig in i systemet och inställningar. Vi erbjuder därför en förvaltningsstjänst där vi tar hand om administrationen i systemen samt tagghantering. Det enda våra kunder behöver göra är att kontakta oss när de vill få något ändrat.

Förvaltningstjänst

Förvaltningstjänst

Vem tar hand om namnmärkningen hos er? Och hur hanterar ni när boende ska ha nya taggar? Ofta är det någon i bostadsrättföreningen som får göra detta på sin fritid eller så har man anlitat en lokal låssmed som vanligtvis tar ut en avgift mellan 200-400 kr/tagg, men vi har även sett extremfall där de tagit ut 1100 kr/tagg. Vi tar en årlig avgift på 249 kr/lägenhet per år, och då ingår allt.

Du hittar villkoren här

249 kr/år


Vi vill att alla som vill ska kunna överlåta förvaltningen till oss. Så för 249 kr per lägenhet om året hanterar vi alla ändringar som sker; in- och utflytt, ta bort eller programmera och skicka ut nya nycklar, ställa in nya tvättstugescheman eller lägger upp meddelanden till Wallpad. Allt detta utan extra kostnader utöver årskostnaden. Det behöver inte vara svårare än så.

Få en offert idag


Intresserad av att höra vad vi kan göra för er? Kontakta oss så ser vi till att ni får all information ni behöver för ett beslut.

Kontakta oss