Passersystem i Stockholm

Vi hjälper dig med inköp av passersystem i Stockholm


Titan Beslag har sitt huvudkontor i Stockholm, och det är också här de flesta av våra kunder befinner sig. Vi levererar självfallet över hela landet, men en inventering kan alltid ske snabbare när det är geografiskt närmare. Vi har levererat till flera projekt i Stockholm, både stora och små, så kontakta oss om ni är intresserade att höra från några referenser.

Läsare och tagg

Passersystem till hela fastigheten

De passersystem i Stockholm vi tillhandahåller kommer alla från seriösa svenska aktörer med lång erfarenhet i branschen. Passersystem kan användas genomgående i hela fastigheten, från vind, hiss, entré och gård ner till källaren. Genom att integrera passersystemet med både bokning av exempelvis bastu och tvättstuga eller fastighetsboxar kan de boende använda samma nycklar och åtkomster i hela byggnaden. Det blir också enklare om man väljer att administrera själv att bara arbete i ett system än flera olila.

Vi hjälper dig med inköp

Är man inte van inköpare kan skalskydd, bokning och passage vid första anblick verka krångligt. Det är mycket tekniska detaljer som man bör veta om inom man bestämmer sig för vilket passersystem man väljer att köpa in. Vi har erfarenhet av allt från stora byggbolag till mindre bostadsrättsföreningar och har svaren på frågorna. Vi ser till att finnas där för er från första kontakt tills att de boende börjar använda sitt nya system.

Upplandsgatan 32, 113 28 Stockholm
08-128 970 80

Få en offert idag


Intresserad av att höra vad vi kan göra för er? Kontakta oss så ser vi till att ni får all information ni behöver för ett beslut.

Kontakta oss