Tvättbokningssystem

Bokningssystem till tvättstuga


Tiden när man behöver springa ner till tvättstugan i källaren för att boka tvättid är över. Nu loggar man enkelt in i telefonen eller på datorn och får direkt tillgång till sina bokningar. Att se fördelarna med att kunna se tillgängliga tider och att kunna boka eller avboka på distans är inte svårt. Med rätt integration i passersystemet ser man dessutom till att enbart den som bokat har möjlighet att komma in i tvättstugan. Tvättbokningssystem är enkla att använda och ger en ökad boendeservice.

Tvättstugebokning online

Tvättbokningssystem med många möjligheter

Tvättstugan bokas i bokningssystemet i webbläsaren, så det går bra att komma åt den i telefonen, på läsplattan eller i datorn. Har man ett digitalt våningsregister finns det även möjlighet att där logga in med sin elektroniska nyckel och boka. Smidigare blir det inte! Det är inte heller bara tvättstuga som kan bokas, utan det går att sätta upp andra bokningsmöjligheter som exempelvis grill, bastu, pingisrum eller gästlägenhet.

Både boendeservice och underlättad administration

Digital tvättstugebokning ger en direkt ökad boendeservice, men det är också en fördel för fastighetsförvaltaren. Administrationen blir enklare, det är lätt att följa upp statistik, göra ändringar i hur och när man får använda faciliteterna, ställa in städpass och se till att maskiner används i samma utsträckning för jämnt slitage. Bokningssystem till tvättstugan är en modern och prisvärd lösning för att hantera all bokning.

Få en offert idag


Intresserad av att höra vad vi kan göra för er? Kontakta oss så ser vi till att ni får all information ni behöver för ett beslut.

Kontakta oss