Nätverk

Nätverkskonsultation


Det räcker med att försöka felsöka sitt Wi-Fi hemma för att inse att nätverk kan vara ganska knepiga. Många av våra installationer kräver bra och rätt konfigurerade nätverk, och därför har vi gedigen kunskap inom området. Vår nätverkskonsultation kan användas både innan, under och efter installationen.

Nätverkskonsultation

Rätt förberedelser

Att innan installationen drar igång ta en titt på hur nätverket i fastigheten är konfigurerat är ofta en bra idé. Det kan spara många arbetstimmar om förutsättningarna är de bästa, och man inte behöver pausa mitt under installation för att lösa nätverket. Vi kommer ut på plats och inventerar nätverket, tittar på möjliga lösningar och har kontakt med er bredbandsleverantör om det behövs. Pris varierar beroende på projektets storlek.

Vi levererar helheten


Eftersom vi har kunskapen själva om hur nätverk bäst konfigurerars, i samband med vår kunskap om produkterna, går våra installationer både snabbt och smidigt. Vi behöver inte vänta på underleverantörer med specialistkunskap eller andra leverantörer. En effektiv installation är vårt största fokus, och vi tar in den kompetens vi behöver för att nå det målet.

Få en offert idag


Intresserad av att höra vad vi kan göra för er? Kontakta oss så ser vi till att ni får all information ni behöver för ett beslut.

Kontakta oss