Porttelefon i Stockholm

Porttelefon i Stockholm med omnejd


Porttelefon har funnits länge, men är fortfarande populärt på grund av dess många fördelar. En kod till porten sprids lätt och kan nå obehöriga personer, men med en porttelefon vet man alltid vem man släpper in. Idag är det också både billigt och enkelt att ringa upp mobiltelefoner istället för att ha en lur i hallen. Vi leverar porttelefoner i hela Stockholm och har egna montörer och projektledare som hjälper er från start till mål.

porttelefon

Porttelefoni: 29 kr/mån

Porttelefon behöver inte vara dyrt. Man använder sig av IP-telefoni för att ringa, vilket har låg uppkopplingskostnad. Vi använder oss av ett fastpris; 29 kr per porttelefon i månaden. Jämför gärna det med andra leverantörer och se om de kan matcha det priset.

Administrera själv (om du vill)

Problemet med porttelefon sägs ofta vara att det är mycket administration; folk flyttar och byter nummer och att hålla porttelefonen uppdaterad är ett jobb i sig. Med lösningen från våra leverantörer hanterar varje boende själv sina uppgifter, och förvaltaren eller styrelsen avlastas helt och hållet.

Administration av systemet kan ni också sköta själva, men vi har också en tjänst där vi hanterar allt sånt. Det enda ni behöver göra är att ringa eller maila er kontaktperson när ni vill ha något ändrat.

Upplandsgatan 32, 113 28 Stockholm
08-128 970 80

Läs mer om vår förvaltning

Få en offert idag


Intresserad av att höra vad vi kan göra för er? Kontakta oss så ser vi till att ni får all information ni behöver för ett beslut.

Kontakta oss