Om oss

Vi är med er genom hela processen


För lättare nyckelhantering används elektroniska nyckelbrickor och passerläsare vilket innebär inga fler kopieringar av nycklar, utbyte av lås eller dyra låssmedskostnader. Lätt att integrera nyckelbrickan till andra produkter som fastighetsboxen, tvättstugan och källarförråd. En investering i ett tryggare passersystem ger dessutom återbetalning med kort intjäningstid.

Offertstadiet

 • Möte eller samtal där vi går igenom era behov
 • Upprättar en preliminär offert
 • Genomgång av offerten och produkterna på showroom
 • Uppdatering offert
 • Genom på plats av fastigheten - här kommer även en teknisk projektledare in och bla undersöker nätverk osv
 • Slutgiltig uppdatering av offerten
 • Beslut

Installation

 • Uppstartsmöte – planering av installationen och genomgång av praktiska detaljer
 • Installation – installation genomförs av erfarna montörer under ledning av en av våra tekniska projektledare
 • Information till boende - här kan vi bistå med allt från informationsbrev till boende till utbildning av administratören av systemet
 • Driftsättning och driftstart – efter driftsättning lämnar vi över ett helt färdigt system att förvaltas av er

Förvaltning

 • Eventuell förvaltningstjänst – ibland kan det vara skönt att slippa byta namn och skicka ut nya taggar och då hjälper vi er gärna med detta
 • Eventuell servicetjänst – om man vill slippa all hantering och förlänga livstiden för systemet kan köpa till vår servicetjänst där vi tex genomför årliga kontroller, byter batterier i batteribackupen och ser till att allt fungerar felfritt

Vårt ansvar

Både våra kunder och våra leverantörer förväntar sig att vi tar högsta ansvar – både ekonomiska, sociala och miljömässiga. Vår verksamhet ska vara transparent och vår policy att vi alltid når den rådande standarden – eller högre. Precis som vi har ett ansvar mot våra leverantörer väljer vi också leverantörer beroende på deras certifikat, tillverkningsmetod och transporter samt deras miljö- och kvalitetskrav.

Vi ISO-certifierade för både ISO 9001 och ISO 14001

Vår verksamhet

Titan Beslag är en rikstäckande aktör specialiserad på fastighetsprodukter för den moderna fastigheten. Vårt mål är att förse våra kunder med marknadens bästa produkter och service. Det gör vi genom hög kompetens, ett noga utvalt produktsortiment och service i världsklass.

Genom våra omsorgsfulla val kan vi säkerställa att våra kunder känner sig trygga. Med kvalitetsfokus och många år i branschen kan man vara säker på att man köper marknadens bästa och mest populära produkter. Vi förenklar helt enkelt våra kunders vardag med service, tjänster och riktigt bra produkter.

Jobba och utvecklas på Titan Beslag


Våra medarbetare är delaktiga i det spännande arbetat att inreda framtidens bostadsfastigheter. Vi är jordnära, pålitliga och serviceinriktade. Hos Titanbeslag står kunden alltid i fokus – vilket innebär att vi oavsett vilka dagliga uppgifter vi har är vi alltid kunniga och engagerade. Titanbeslag är ett kamratligt och avstämt företag där alla har möjlighet att utveckla sin kompetens – vi vet att alla medarbetare tar med sig något nytt till bordet.

Just nu söker vi en Teknisk installatör

Sök tjänsten här

Få en offert idag


Intresserad av att höra vad vi kan göra för er? Kontakta oss så ser vi till att ni får all information ni behöver för ett beslut.

Kontakta oss