Moderna passersystem

Passersystem till fastigheten


Passersystem består ofta av många integrerade system, produkter och inställningar. Exakt vad ett system ska innehålla beror på vad man har för behov i fastigheten, och behöver faktiskt inte alltid vara en avancerad historia. En porttelefon och eller en läsare räcker långt för de flesta fastigheter. De flesta fastigheter har idag någon typ av passersystem, där man antingen väljer att sätta in nya moderna produkter eller komplettera det man har.

Läsare och tagg

Installera passersystem

Skalskydd är i dagsläget nästan ett måste för fastigheten, oavsett om det rör sig om kommersiell fastighet eller flerbostadshus. Med endast små medel är det enkelt att nå en hög nivå av trygghet och ha kontroll över vilka som har åtkomst till vilka utrymmen. Även det enklare passagesystemet förhindrar att obehöriga rör sig i fastigheten.

Vi har lång erfarenhet av att ta fram anpassade lösningar för just våra kunder. Med egna projektledare och installatörer utbildade med just våra system och produkter ser vi till att helhetslösningen blir den bästa möjliga. Våra produkter kommer från svenska leverantörer och är alla av högsta kvalitet och senaste modell.

Spara pengar, spara tid

Modernt skalskydd handlar inte bara om trygghet. Det finns också många tusenlappar att spara. Istället för att byta ut lås och kopiera nycklar hos låssmeden används elektroniska nyckelbrickor som enkelt kan avprogrammeras på webben. Med samma nyckel kopplad till fastighetsbox, tvättstuga, källarförråd och port blir nyckelhanteringen genast en enklare affär. Om ni inte vill hantera nycklarna själva erbjuder vi en förvaltningstjänst där sköter allt som rör nyckelhantering.

Läs mer om vår förvaltning

En helhetslösning med passersystem

Passage sker inte enbart in och ut i byggnaden, även känt som skalskyddslösning. Även inne i fastigheten kan passersystem behövas. In i gårdshuset, ner i källaren, in till tvättstugan. Upp på vinden, in till pingisrummet, ute vid soprummet. Med smarta lösningar går det att få till lösningar som är optimerade till behoven i fastigheten. Vi har möjlighet att utan problem ansluta nya produkter eller tjänster till ett redan befintligt system där det redan finns elektroniska nycklar utdelade.

Fördelar med ett passersystem från oss

Det finns flera fördelar med att välja oss som installatör av ert passersystem, och här radar vi upp några stycken:

  • Vi har gjort hundratals installationer I Sverige, och levererat till både små och stora projekt
  • Vi är måna om kvaliteten i installationen och hjälper er även igenom hela processen
  • Vi har egna projektledare som håller i just er installation. Projektledaren sköter allt som har med installationen av passersystemet att göra; kontakt med internetleverantör, val av elslutbleck, utbildning av era förvaltare och driftsättning när systemet är på plats
  • Om ni önskar kan vi också sköta hela förvaltningen, om ni exempelvis inte vill hantera det själva utan bara maila eller ringa när en ändring ska göras
  • Vi kan leverera till hela Sverige, men antingen egna installatörer eller med andra samarbetspartners vi har ute i landet
  • Vi lämnar garanti på två år på alla installationer, men den går också att förlänga till fem år om man önskar

Få en offert idag


Intresserad av att höra vad vi kan göra för er? Kontakta oss så ser vi till att ni får all information ni behöver för ett beslut.

Kontakta oss