Passagesystem

Passagesystem till ert hus


I den moderna fastigheten har man så gott som alltid ett passagesystem installerat. Att kunna kontrollera vilka som har tillgång till genomgång vid dygnets olika timmar är avgörande för att förhindra att obehöriga får tillträde. Exakt vad ett passersystem består av är olika beroende på projekt, men huvudsaken är att man på ett enkelt och effektivt sätt kontrollera flödet av personer. Vi har lång erfarenhet av installation och drift av passagesystem för både stora och små projekt.

Läsare och tagg

Passersystem i hela fastigeten

Idag är det vanligaste typen av passagesystem, vanligen kallad skalskydd, att man har en koddosa eller porttelefon i entrén till fastigeten. Men det finns faktiskt många andra platser i huset som kan förbättras med kontroll av passagen. Tvättstuga, vindsförråd, bastu, soprum och liknande kan alla integreras i passagesystemet och öka säkerheten. Med enkel installation är det också smidigt att expandera systemet även efter att ett par första dörrar har utrustats.

Besparingar för föreningen

Även om inköp och installation av ett system ofta kan kosta mer än vanliga dörrlås och nycklar gör man besparingar över tid. En av de uppgifter som tar mycket tid, energi och pengar i anspråk är att byta lås till nycklar som försvunnit. Få föreningar vill ha kvar ett lås till en viktig dörr när man inte vet vem som har tillgång. Med elektroniska taggar kan man snabbt spärra nyckeln direkt i webben, och den försvunna taggen blir direkt värdelös. För den föreningen som inte själva vill hantera nycklar och scheman kan vi erbjuda lösningar där vi hanterar allt.

Läs mer om vår förvaltning

Lösning för alla produkter

Vårt passagesystem är integrerat med de andra produkter vi erbjuder. Genom att använda samma nyckel för att hämta post, öppna porten och boka tvättstuga kan allt hanteras i samma webbverktyg. En ändring, exempelvis angående namn eller nyckel, appliceras över hela systemet och inga fler ändringar behöver göras på andra ställen eller på plats. Det blir lätt att få en översikt över vilka nycklar som går vart, och att göra ändringar vid exempelvis in- och utflytt.

Få en offert idag


Intresserad av att höra vad vi kan göra för er? Kontakta oss så ser vi till att ni får all information ni behöver för ett beslut.

Kontakta oss