Paketbox

Paketbox underlättar vardagen


Paketboxen är antingen en fristående box eller integrerad i en fastighetsbox, och används helt enkelt för att ta emot och returnera paket. Det fantastiska med den är att den installeras direkt i trapphuset och används av de boende där. Istället för att behöva ta sig till närmaste postombud får man helt enkelt paketen leverarade direkt till entrén i huset man bor i.

Paketbox

Så fungerar paketboxen

När en bende handlar på nätet väljer de att få leveransen direkt till paketboxen. I samma stund bokas då ett av de tillgängliga facken. När sedan leveransen kommit kan man enkelt öppna facket genom Bluetooth-anslutning på mobilen som öppnar låset. Paketet ligger i tryggt förvar under tiden och kan inte nås av någon annan.

Fördelarna med paketbox är många. Det är inte bara bekvämt att ha nära till paketboxen och inte behöva köa. Äldre eller personer med rörelsehinder är de som drar mest nytta av paketboxen, exempelvis vid beställning av mediciner online.

Anpassa paketboxen efter behov


Paketboxar kan antingen integreras och vara en del av en fastighetsbox, eller så är det fristående. Hur man väljer att göra, och hur stora smat hur många fack man väljer, är upp till inköparen att besluta. Vi brukar rekommendera cirka ett fack per fem lägenheter, vilket ger en bra fördelning och ser till att det alltid finns fack lediga när man vill boka ett.

Få en offert idag


Intresserad av att höra vad vi kan göra för er? Kontakta oss så ser vi till att ni får all information ni behöver för ett beslut.

Kontakta oss