Fastighetsboxar

Fastighetsboxar för posthantering


Fastighetsbox kallas den anläggning där post lämnas, och är oftast placerad i direkt anslutning entrén till flerbostadshus. Med fastighetsbox i trapphuset går det bland annat att installera säkerhetsdörrar utan inkast. Sådana dörrar minskar oljud från trapphuset och ger boende bättre skydd mot både inbrott, brand, kyla och lukter. Utöver säkerhetsfrågan kan även större försändelser delas ut i fastighetsboxen, vilket kan underlätta för både äldre och funktionshindrade. Fastighetsboxar är idag standard för nybyggen, och fler och fler befintliga fastigheter väljer att installera fastighetsboxar när de renoverar trapphuset.

Fastighetsbox

Fördelar med fastighetsbox

  • De boende kan ta emot större försändelser
  • Bättre brandsäkerhet – säkerhetsklassade dörrar utan brevinkast ger ökad brandsäkerhet.
  • Bättre ljudisolering – säkerhetsklassade dörrar utan brevinkast ger bättre ljudisolering från oönskade ljud från trapphuset.
  • Bättre lukttäthet – säkerhetsklassade dörrar utan brevinkast minskar att lukt och matos tränger in i lägenheten.
  • Bättre arbetsmiljö för brevbäraren – gynnar i slutändan de boende då kostnaderna för utdelningen kan hållas nere.

Digitala möjligheter

Vi erbjuder er möjligheten att välja till digitala namnskyltar och elektroniska lås till era fastighetsbox. Detta innebär att istället för en utskriven eller handskriven namnskylt får ni en snyggt upplyst display för varje postfack. Taggarna till ellåsen är de samma som används i passagesystemet i fastigheten.

Som fastighetsskötare kan det finnas många timmar att tjäna in. Bäst blir det om man integrerar hela huset i ett och samma elektroniska system. Istället för att hålla reda på nycklar till tvättstuga, källare och fastighetsbox kan de boende enkelt få konfigurerade taggar.

Tillbehör

Fastighetsboxar går att anpassa helt efter egna behov med exempelvis träram, snedtak eller val av färg. Vi har också tillbehörsprodukter som exempelvis tidningshållare som fästes vid varje lägenhetsdörr. Kontakta oss så ser vi till att ni får ert trapphus precis så som ni vill ha det!

tidningshållare

Tidningshållare

Avlastningsbord

Avlastningsbord

Inkaststopp

Inkaststopp

Snedtak

Snedtak

Träram

Träram

Få en offert idag


Intresserad av att höra vad vi kan göra för er? Kontakta oss så ser vi till att ni får all information ni behöver för ett beslut.

Kontakta oss