Säker porttelefon

Nästa generation är här


Porttelefoni har blivit en populär skalskyddslösning och är nu en stapelvara i passersystemet. En portkod hamnar lätt på villovägar och det är svårt att kontrollera vem som tar sig in i fastigheten. Med enbart porttelefon i porten vet man att den som passerar har haft kontakt med någon behörig. Boende eller arbetande i byggnaden kan fortfarande passera in med elektronisk nyckelbricka under hela dygnet.

porttelefon

Porttelefoni: 99 kr/mån

Ja, det behöver inte kosta mer. Med moderna porttelefonilösningar ringer man direkt över IP-telefoni. Det har tidigare varit krångligt med installation och dyrt att använda. Men tekniken har förenklats och nu behöver det inte kosta mer än några kronor i månaden. Det är ett tryggt och säkert sätt att öka skalskyddet och hålla obehöriga utanför fastigheten.

Enkelt att använda
Enkelt att administrera

Att både använda och administrera en porttelefon ska vara enkelt. Med vår installation kommer möjligheten för de boende att själva kunna ställa in sitt nummer, vilket tar bort en stort arbetsbörda från fastighetsskötaren att hålla alla nummer uppdaterade. Vi installerar också de senaste modellerna av porttelefoner som både har touchskärm, högt och tydligt ljud och integrerade passerläsare. Installationen går snabbt och inverkan på fastigheten är minimal.

En modern porttelefon

Vår populäraste modell har en stor skärm med touchfunktion, vilket är betydligt enklare att använda än att navigera i ett menysystem med pilknappar. Skärmen är också i fullfärg och bra upplyst för tydliga kontraster. Ett krav för att porttelefoni ska vara användbart är ett tydligt och högt ljud vid samtal, vilket vår porttelefon fått mycket bra kritik för. Glaset är specialanpassat för tuff användning och är mycket tåligt mot repor och eller sprickor.

Få en offert idag


Intresserad av att höra vad vi kan göra för er? Kontakta oss så ser vi till att ni får all information ni behöver för ett beslut.

Kontakta oss